Intervju med Electrogent | 6 motespørsmål og svar
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Intervju med Electrogent | 6 motespørsmål og svar

2022

Nedenfor er en serie spørsmål jeg fikk fra Electrogent. Jeg svarer dem i YouTube-videoen, men jeg har utvidet hvert av svarene litt for deg her, slik at det er noe bonusinnhold for leserne mine! Dette var noen gode spørsmål, og jeg håper de får noen gode diskusjoner i gang. Ju

BIB Podcast | 250 videoer 11K abonnenter og over en million visninger | Intervju med Antonio Centeno
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

BIB Podcast | 250 videoer 11K abonnenter og over en million visninger | Intervju med Antonio Centeno

2022

Dette innlegget er en intervjuutskrift. Klikk her for å høre på BIB Podcasts 'Jonathan Taylor-intervju Antonio Centeno. Er du klar til å starte en online virksomhet som er morsom og lønnsom? Velkommen til Beginner Internet Business Podcast, det ukentlige online showet som gir deg innsiden til

Topp 10 YouTube-kanaler for menn | The Best Men’s YouTubers 2016 Edition
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Topp 10 YouTube-kanaler for menn | The Best Men’s YouTubers 2016 Edition

2022

De 10 beste YouTube-kanalene for menn rangert med beskrivelser. Det beste rådet om menns stil, mote, livsstil, parfymer, teknologi og kondisjon.

Episode # 2 Style Equations | Et logisk system for å kle seg godt
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Episode # 2 Style Equations | Et logisk system for å kle seg godt

2022

Hei. Jeg heter Antonio Centeno, og du hører på podcasten til Personal Image System. Mine herrer, bare en rask påminnelse om at alt materialet her er hentet fra Personal Image System. Personal Image System er kurset mitt på masternivå. Jeg tilbød det noen ganger i året. Dette systemet er bygget av

“Wall Street” -stil - kan du virkelig kle deg som Gordon Gekko?
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

“Wall Street” -stil - kan du virkelig kle deg som Gordon Gekko?

2022

Oliver Stones film fra Wall Street i 1987 tegnet et bilde av bedriftsøkonomi som mange amerikanere aldri hadde sett før på den tiden: aggressiv, hensynsløs og helt umoralsk. Den oppfant også en ny stil laget for å passe det bildet. Kostymedesigner for filmen var Alan Flusser, en av

Er en stilkonsulent nødvendig? 3 alternativer for bildekonsultering for den vanlige fyren
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Er en stilkonsulent nødvendig? 3 alternativer for bildekonsultering for den vanlige fyren

2022

Dette innlegget er basert på videoen - Når skal du ansette en stilkonsulent? Mine herrer, Antonio her. Raskt spørsmål til deg. Så, tror du den gjennomsnittlige Joe, vanlig fyr, trenger han å jobbe med en stylist? Trenger han å jobbe med en bildekonsulent? Gi meg beskjed om hva synes du i c

Opplæringsinnhold for å lage individuelle stiler | Dapper & Done
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Opplæringsinnhold for å lage individuelle stiler | Dapper & Done

2022

Dette er et nylig intervju med Justin Hong fra Dapper & Done - vi snakket om historien bak Real Men Real Style, praktisk stil, pleie tips og mer. I denne episoden lærer du om: Hvordan jeg startet en skreddersydd drakt tilbake i 2007 Hva gjør Real Men Real Style annerledes

10 vaner med velkledde menn | Råd om tidløs stil hver mann kan implementere for å forbedre sitt image
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

10 vaner med velkledde menn | Råd om tidløs stil hver mann kan implementere for å forbedre sitt image

2022

Dette innlegget er basert på videoen - 10 Habits Of Stylish Men Gentlemen, Antonio her. I dag skal vi snakke om de ti tidløse vanene til stilige menn. Gjennom årene har jeg hjulpet tusenvis av menn med å forbedre image. En ting jeg har lagt merke til, menn som er seriøse med stil som eier sin

Kle deg som en mann - Ta tak i denne NYE Amazon-boka før pris tredobler og bonus forsvinner!
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Kle deg som en mann - Ta tak i denne NYE Amazon-boka før pris tredobler og bonus forsvinner!

2022

Klikk her for å hente eksemplaret av 'Dress Like A Man' på AMAZON.com. Så jeg var i en butikk forleden dag og så en mann med sin 7 år gamle sønn. Da jeg så på dem sammen, kunne jeg ikke unngå å legge merke til hvordan den unge faren - som hadde på seg en for stor t-skjorte, jeans, kulehatt bakover og løpende sh

Vil du lykkes? Slutt å gjøre dette ... | Hvordan vinne i livet | Å overvinne unnskyldninger og hindringer
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Vil du lykkes? Slutt å gjøre dette ... | Hvordan vinne i livet | Å overvinne unnskyldninger og hindringer

2022

Denne artikkelen går i detalj om hva som virkelig skal til for å lykkes, hva unnskyldninger egentlig er, og kommer med argumentet om at du ikke kan lykkes og komme med unnskyldninger samtidig.

Hvorfor et forhold til skredderen din | Hvordan snakke med skreddersydd video
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Hvorfor et forhold til skredderen din | Hvordan snakke med skreddersydd video

2022

Dette innlegget er basert på videoen - 4 Tips to Better Custom Clothing | Hvordan kommunisere med skredderen din Hei! Jeg er Antonio Centeno. Jeg er grunnleggeren av Real Men Real Style. I dag skal jeg svare på et lesers spørsmål, og han sendte meg en e-post og sa: Hei, Antonio, jeg jobber med en

10 suksesstips for unge menn | Livsråd til mitt yngre selv | Visdom for moderne menn
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

10 suksesstips for unge menn | Livsråd til mitt yngre selv | Visdom for moderne menn

2022

Unge menn gjør feil som kan overføres til voksen alder. Hvis jeg skulle møte den yngre meg, ville jeg fortalt meg å være mer fokusert på drømmene mine og planlegge bedre. Jeg vil advare meg om høye renter og at jeg trenger å finne ut hvordan jeg kan spare og investere pengene mine. Jeg vil sørge for at jeg leser all den klassiske litteraturen jeg kunne, så jeg kan være veldig godt avrundet og ignorere dumme råd.

Hvordan kle meg skarpt med tarmen? | Klær for større menn Video
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Hvordan kle meg skarpt med tarmen? | Klær for større menn Video

2022

Dette innlegget er basert på videoen - What To Wear With A Beer Belly? Så, har du en ølmage? Er du den typen fyr at når folk ser deg, tror de ikke at du er overvektig? De tror du har et normalt formet ansikt, du har normale formede armer, normalformede ben, men du har en

4 tips om hvordan du kan overføre stilen din fra tjueårene til trettiårene
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

4 tips om hvordan du kan overføre stilen din fra tjueårene til trettiårene

2022

Hei! Jeg er Antonio Centeno. Jeg er grunnleggeren av Real Men Real Style. I dag mottok jeg et spørsmål fra en herre der ute på YouTube. Han spør meg Antonio, jeg er i 20-årene og går over i 30-årene. Jeg vil oppgradere stilen min. Jeg vil forbedre måten jeg ser ut. Hvordan gjør jeg det? Jeg vil ikke lage

Dressing the Armed Man | Tanner Guzy of Masculine Style Interviews Antonio Centeno
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Dressing the Armed Man | Tanner Guzy of Masculine Style Interviews Antonio Centeno

2022

Dette innlegget er en intervjuutskrift. Lytt til det nylig intervjuet med Tanner Guzy fra Masculine Style. Tanner: Hva skjer, gutter? Dette er Tanner Guzy som kommer tilbake med en annen episode av Masculine Style Podcast. Nå, før vi dykker for dypt inn i dette, vil jeg bare fortelle deg at det er i dag

Bevisst millionær | Få millioner av visninger fra Youtube-videoer Intervju med Antonio Centeno
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Bevisst millionær | Få millioner av visninger fra Youtube-videoer Intervju med Antonio Centeno

2022

Dette innlegget er en intervjuutskrift. Klikk her for å lytte til Conscious Millionaire Podcast med JV Crum III med Antonio Centeno. Velkommen til show 41. Antonio Centeno, Lag videoer for å få millioner av visninger. Antonio: Jeg liker veldig godt at jeg har opprettet en virksomhet som jeg tror gjør forskjell

Beste online kurs for menn - Style System
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Beste online kurs for menn - Style System

2022

Et sted hvor menn lærer og utvikler individuell stil for å få mer selvtillit, få respekt, være mer attraktive for kvinner.

Inspirerende innovasjon med Meron Bareket | Fra USAs marinesoldater til verdensledende stilekspert for menn Podcast | Intervju med Antonio Centeno
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Inspirerende innovasjon med Meron Bareket | Fra USAs marinesoldater til verdensledende stilekspert for menn Podcast | Intervju med Antonio Centeno

2022

Dette innlegget er et intervju av Inspiring Innovation med Meron Bareket. Meron: Inspiring Innovation Podcast Episode 20, 'From USA Marines to World-Leading Style Expert for Men'. Du lytter til Inspiring Innovation Podcast hvor virkelige historier fra verdensledende gründere vil sh

7 essensielle skjortestiler hver mann burde eie | Hva hver mann burde ha i sin garderobevideo
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

7 essensielle skjortestiler hver mann burde eie | Hva hver mann burde ha i sin garderobevideo

2022

Dette innlegget er basert på videoen - 7 ESSENTIAL Shirt Styles Every Man Should Own Så jeg vil at du tar et øyeblikk og ser deg rundt og legger merke til skjortene som de fleste menn har på seg. De fleste menn skal ha på seg t-skjorter, kanskje hvis de er i et kontormiljø, har de på seg kjole-shi

Hvordan knytte kjolesko riktig | Right Vs Wrong Shoe Binding Video
Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Hvordan knytte kjolesko riktig | Right Vs Wrong Shoe Binding Video

2022

Dette innlegget er basert på videoen - Right Vs Wrong Shoe Tying Video De sier at skoene dine er grunnlaget for antrekket ditt. Kvalitetsskosko kan koste en mann hundrevis av dollar, så hvorfor ville du ødelegge utseendet ved å knytte skolisseknuten feil? Ja, det er en riktig måte å knytte skolissene på